hyresgäst Information

För dig som bor på Elfvinggården

Elfvinggården har runt 20 aktivitetsgrupper med hyresgäster som arbetar ideellt tillsammans i de gemensamma lokalerna för att skapa ett levande, trivsamt och unikt boende.
På Facebook finns en sida för Elfinggården och två Facebook-grupper. Du som är boende på Elfvinggården är välkommen att ansöka om medlemskap i Elfvinggårdens intresseföreningars interna grupper på Facebook.

Elfvinggården facebooksida

Elfvinggårdens informationssida

Vi som bor på Elfvinggården

Elfvinggårdens boende

Information för hyresgäster

Bokbytarhylla
I foajén finns två bokhyllor där man kan placera utlästa böcker och ta en ny bok.
I salongen finns ett lånebibliotek.
Frågor kontrakt, hyresavier, etc

Frågor om kontrakt, byten och hyresavier
besvaras av Ekerö Revisionbyrå: jenny.langqvist@erb.se

Gemensamma lokaler
De gemensamma lokalerna; salongen och matsalen bokas via en pärm i foajén. I pärmen står reglerna för bokning och anvisning om hur man betalar.
Grupper & Aktiviteter

Elfvinggårdens aktiviteter och grupper för hyresgäster hittar du på hemsidans Aktuellt- och Hyresgästsida, på Facebook samt på husets anslagstavlor.

Gym träningslokal
Ett mindre gym finns i källaren. Bokas via lapp på dörren till lokalen.
Gästlägenheter
Det finns gästlägenheter i huset. De bokas via pärmar i foajén. I pärmarna finns information om nycklar och betalningar.
Hyresvärdinna

Elfvinggårdens hyresvärdinna heter Hélène-Dominique Lindroth och kan nås på telefon: (+46) 70 486 35 62. Telefontid vardagar 9.00-11.00 (EJ onsdag) eller e-post: vardinna@elfvinggarden.com För felanmälan utanför telefontid kontakta förvaltaren H2M.

Kommunikationer

Tvärbanan station: Alviks Strand
Spårvagn 12 station: Alléparken
E/S Movitz (elbåt) Länk till tidtabell >

Matsal & Kök
Alla hyresgäster har möjlighet att använda matsalen för sig och sina eventuella gäster. Vill någon disponera hela matsalen för sig själv ska det bokas i förväg. Tid och pris för gemensamma måltider i matsalen annonseras via anslagstavlorna. För att använda storköket krävs en utbildning som ges av köksgruppen.
Parkering

Det finns ett antal parkeringsplatser att hyra. Kontakta Jenny Längqvist: jenny.langqvist@erb.se för information.

Second Hand
Systrarnas bod tar emot hela och rena kläder samt prylar. Öppettiderna framgår av anslag på dörren. Överskottet från försäljningen går till aktiviteter i huset.
Trädgård
Är du intresserad av att förbättra vår gemensamma utemiljö kan du gå med i trädgårdsgruppen. Kontaktpersoner finns på anslagstavlorna i huset. Större trädgårdsarbeten och snöröjning utförs av fastighetsskötarna.
Tvättstugor
Tvättstugorna bokas genom cylinder med lägenhetsnummer. Tvättstugan på entréplanet är främst avsedd för personer med rörelsesvårigheter. Visa hänsyn till dina grannar, städa efter dig och håll den bokade tiden!
Elfvinggården med närområde

Karta Elfvinggården

Elfvinggården, Lyckovägen 9 i Äppelviken, Bromma