Aktuellt

Intresseföreningens styrelse informerar

Än en gång tvingas vi flytta fram datumet för årsmötet. Pandemin fortsätter, smittorisken är hög och Folkhälsomyndigheten har av naturliga skäl inte ändrat på sina restriktioner om att inte samlas i större grupper inomhus. Vi ser också att vaccinationerna hittills inte hunnit så långt som planerat, och det medför att de flesta inte kommer att vara vaccinerade innan sommaren. Av den anledningen har vi kommit fram till slutsatsen att årsmötet får bli i september. I dagsläget planerar vi för att mötet ska kunna hållas den 30 september.

Budget och verksamhetsberättelse samt verksamhetsplan kommer att sättas upp på anslagstavlorna.

Med samma motivering flyttar vi fram firandet av Elfvinggården 80 år som hade planerats till den 22 maj. Vi hoppas att vi ska kunna ha den festen i början av oktober. Vi återkommer med datum.

Vi välkomnar förslag och idéer, samt diskussionsfrågor som dyker upp. Maila, eller skriv ett meddelande och lägg i gröna brevlådan.

11 april 2021 Intresseföreningens styrelse

Träningsrummet
Vi har i första hand individuell träning i rummet som vi nu hjälps åt att hålla rent och trivsamt. Träningsredskap: pilatesboll, balansplatta, motionscykel, roddmaskin, crosstrainer, hantlar, yogamattor,

Välkommen ner! (Rummet finns bredvid obokningsbara tvättstugan i källaren)


Digitala Gröna Brevlådan
Kontakta: Hemsidan, Hyresvärdinnan, Elfvinggårdens Hyresgästers Intesseförening,