Aktuellt

Intresseföreningens styrelse informerar
Styrelsen tog beslutet att ställa in samverkansmötet som skulle ha varit i måndags. Likaså har vi tagit beslut om att ställa in nästa veckas öppethållande i Systrarnas Bod, dvs torsdag den 26 och söndag den 29. Medlemsmötet den 15 april ställer vi också in.

I vår verksamhetsplan och budget för 2020 förespråkar och uppmuntrar vi till aktiviteter som vi nu tyvärr tvingas avstå från pga coronaviruset. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer att minimera folksamlingar. De närmast kommande veckorna bedöms smittorisken öka drastiskt vilket också bidrar till att vi får undvika gruppgemenskap. Tack och lov finns nätet och telefonerna som gör det möjligt att hålla kontakt. Och utomhusträffar med visst avstånd funkar ju också bra.

Vi välkomnar alla fina förslag som har kommit upp på anslagstavlorna om hjälp med handling etc. Och ssk tack till Rani Ragnhild för ditt anslag, och för att du upprätthåller Facebooksidan, vilken vi verkligen uppmuntrar till att använda.

Med förhoppning om att virusspridningen minskar, och att vi håller oss friska, önskar vi alla
Allt Gott, Styrelsen

Motionsdans 
Dag: Måndag och onsdag
Tid: 10:00
Start 13/1 2020
Vi använder gummiband och yogamatta till golvövningar. Ta med vattenflaska!
Hjärtligt Välkomna Eja Frank

Varje vecka
Måndagar: Motionsdans 10:00
Tisdagar: Akvarellgruppen 10:30, Stickgruppen 14:00, Sygruppen 19:00
Onsdagar: Motionsdans 10:00
Torsdagar: Designgruppen 16:00, Qigong 18:00
Söndagar: Bridge 11:00

Träningsgruppen
Vi har i första hand individuell träning i rummet som vi nu hjälps åt att hålla rent och trivsamt. Träningsredskap: pilatesboll, balansplatta, motionscykel, roddmaskin, crosstrainer, hantlar, yogamattor,

Välkommen ner! (Rummet finns bredvid obokningsbara tvättstugan i källaren)


Digitala Gröna Brevlådan
Kontakta: Hemsidan, Hyresvärdinnan, Elfvinggårdens Hyresgästers Intesseförening,